Actriţa Lori Loughlin a început ispăşirea pedepsei cu închisoarea, după condamnarea în scandalul „Varsity Blues”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lori Loughlin (dreapta), alături de fiica ei FOTO Getty Images
Lori Loughlin (dreapta), alături de fiica ei FOTO Getty Images

Actriţa Lori Loughlin s-a prezentat vineri la o închisoare federală din nordul Californiei, unde va ispăşi două luni de închisoare pentru că a dat mită ca fiicele sale să fie admise la University of Southern California (USC), informează NBC.

Starul din „Full House” s-a predat autorităţilor de la Federal Correctional Institution din Dublin, California, mai devreme de data limită impusă de judecătorul care a condamnat-o, 19 noiembrie.

Aceasta este aceeaşi închisoare unde a petrecut 11 zile, în luna octombrie a anului trecut, actriţa Felicity Huffman, condamnată în acelaşi dosar.

Huffman, cunoscută din „Transamerica” şi „Desperate Housewives”, s-a supus regulilor generale impuse deţinutelor. Este aşteptat ca Loughlin să urmeze aceleaşi reguli. 

În prezent, vizitele în penitenciare nu sunt permise, din cauza pandemiei.

Loughlin, care a primit de la Bureau of Prisons numărul 77827-112, a fost obligată să plătească şi o amendă de 150.000 de dolari şi să efectueze 100 de ore de muncă în folosul comunităţii odată ce va fi eliberată. Ea va sta 2 luni în spatele gratiilor pentru că pedepsele de mai puţin de un an nu beneficiază de reducerea perioadei pentru bună purtare.

Huffman a fost eliberată după a 11-a zi dintre cele 14 pe care trebuia să le execute. A fost eliberată într-o vineri, aceasta fiind politica pentru deţinuţii care sunt programaţi să fie eliberaţi la o dată de weekend.

Loughlin, în vârstă de 56 de ani, şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, în vârstă de 57 de ani, au recunoscut anul acesta în luna mai că au plătit 500.000 de dolari lui Rick Singer şi Key Worldwide Foundation pentru a le include pe fiicele lor, Olivia Jade, în vârstă de 20 de ani, şi Isabella Rose, în vârstă de 21 de ani, între recruţi pentru echipa de canotaj University of Southern California. Niciuna dintre fete nu practica acest sport.

Giannulli a primit o pedeapsă de 5 luni de închisoare. E obligat să plătească o amendă de 250.000 de dolari şi să efectueze 250 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Cuplul se numără între cele 57 de persoane puse sub acuzare în scandalul denumit de FBI „Varsity Blues”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite