Actriţa Julia Louis-Dreyfus a dezvăluit că are cancer la sân

Actriţa Julia Louis-Dreyfus a dezvăluit că are cancer la sân

Actriţa Julia Louis-Dreyfus FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Julia Louis- Dreyfus (56 de ani), renumită pentru rolurile din celebrul sitcom „Seinfeld“ şi din serialul HBO,„Veep“, a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer la sân, potrivit variety.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Una din opt femei suferă de cancer la sân. Astăzi, eu sunt aceea“, şi-a început Julia Louis-Dreyfus mesajul de pe Twitter, scrie Variety.

„Vesta bună e că am cel mai bun grup format din prieteni şi familie, care mă susţine şi căruia îi pasă de mine. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, aşa că haideţi să luptăm împotriva tuturor formelor de cancer şi să facem îngrijirea medicală universală o realitate“, a mai adăugat actriţa.

Julia Louis-Dreyfus a primit diagnosticul la o zi după ce a câştigat cel de-al şaselea premiu Emmy pentru interpretararea Selinei Meyer, vicepreşedinte al Statelor Unite, din „Veep“. Odată cu acest trofeu, Julia Louis-Dreyfus a devenit actriţa care a câştigat cele mai multe statuete Emmy pentru un singur rol.   

„Dragostea şi sprijinul nostru se îndreaptă către Julia şi familia ei în această perioadă. Suntem încrezători că va trece prin asta cu spiritul său neînduplecat şi cu obişnuita ei tenacitate. Aşteptăm cu nerăbdare însănătoşirea ei şi reîntoarcerea la HBO pentru ultimul episod din «Veep», a transmis postul de televiune HBO

Unul dintre colegii actriţei de pe platourile de filmare ale serialului, Tony Hale, a preluat mesajul postat de aceasta scriind: „O iubim pe femeia asta.“

De asemenea, Christina Applegate, care acum aproape zece ani a suportat o dublă mastectomie, i-a răspuns pe aceeaşi reţea de socializare, scriindu-i: „Mama, caută-mă. Hai să vorbim dacă vrei“. 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: