Actriţa Gina Lollobrigida e căsătorită din 2006 fără să ştie

Actriţa Gina Lollobrigida e căsătorită din 2006 fără să
ştie

În anii ’50 şi ’60, Lollobrigida a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume FOTO Reuters

Gina Lollobrigida, considerată unul dintre sex-simbolurile cinematografiei în anii ’60 a descoperit recent, la vârsta de 85 de ani, că este căsătorită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul a început în anul 2006, când actriţa italiană, supranumită Lollo, s-a logodit cu un antreprenor spaniol, Javier Rigau Rafols, şi a anunţat că se va căsători cu acesta, potrivit Mediafax.

La vremea aceea, vedeta avea 79 de ani, iar logodnicul ei 44 de ani. Relaţia celor doi era însă mult mai veche. Lollobrigida şi Javier s-au întâlnit prima dată la Monte Carlo, pe când actriţa avea 57 de ani, iar iubitul ei avea 23 de ani. Diva spunea că la început totul a fost doar atracţie fizică iar dragostea a venit mai târziu.

După anunţul logodnei, presa spaniolă a publicat mai multe articole în care îl acuza pe viitorul mire că este în realitate homosexual şi un vânător de zestre, lucru care a determinat-o pe actriţa italiană să rupă logodna.

În urmă cu câteva săptămâni, însă, Gina Lollobrigida a descoperit că, până la urmă, s-a căsătorit cu Javier Rigau Rafols, în 2010 la Barcelona. Totul s-a întâmplat în absenţa ei, pe baza unei procuri semnate de mână.

„M-a făcut să semnez câteva documente în limba spaniolă, spunând că erau pentru un proces împotriva avocatului său. Astăzi, sunt sigură că a făcut acest lucru pentru a-mi moşteni averea“, a spus actriţa, care s-a adresat poliţiei italiene şi a solicitat demararea unei anchete oficiale.

Gina Lollobrigida a renunţat în urmă cu mai mulţi ani la actorie pentru a se concentra asupra pasiunilor ei, fotografia şi sculptura. Singura căsătorie a actriţei italiene, cea cu medicul iugoslav Milko Skofici, a durat 22 de ani, iar divorţul a fost pronunţat în 1971.

Lollobrigida s-a aflat întotdeauna în umbra Sophiei Loren, deşi mulţi afirmă că a fost mult mai frumoasă decât aceasta. În anii ’50 şi ’60, Lollobrigida a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume. Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără „Solomon şi Sheba“ şi „Notre Dame din Paris“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: