Actriţa Drew Barrymore a născut o fetiţă

Actriţa Drew Barrymore a născut o fetiţă

Drew Barrymore ;i Will Kopelman au devenit p[riní pentru a doua oar[

Drew Barrymore a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a născut, marţi, o fetiţă pe care o va chema Frankie Barrymore Kopelman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa americană în vârstă de 39 de ani şi soţul ei, consultantul de artă Will Kopelman (36 de ani), au devenit părinţi pentru a doua oară. Ei mai au o fetiţă, Olive, în vârstă de un an şi jumătate. „Olive are o surioară. Toată lumea este fericită şi sănătoasă“, a declarat reprezentantul de presă al cuplului.

La începutul acestei luni, Drew Barrymore declara într-un interviu că a avea copii este cel mai bun lucru pe care l-a făcut în viaţă. Actriţa şi soţul ei s-au căsătorit în septembrie 2012.

Actriţa şi-a făcut debutul în cinematografie în 1980, în filmul „Eveniment periculos/ Altered States“, dar şi-a câştigat celebritatea cu rolul din „E.T. “ şi a devenit cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să-şi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria „Îngerii lui Charlie“, „Chihuahua de Beverly Hills“ şi „Despre bărbaţi şi nu numai“.

A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din „Grey Gardens“ (2009). Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: