Actriţa Ashley Judd, spitalizată după o accidentare „catastrofică” în pădurea tropicală din Congo

Actriţa Ashley Judd, spitalizată după o accidentare „catastrofică” în pădurea tropicală din Congo

Ashley Judd FOTO Getty Images

Actriţa Ashley Judd, cunoscută pentru roluri din filme ca „Heat” şi „Frida”, a dezvăluit că este spitalizată după o accidentare „catastrofică” în pădurea tropicală din Congo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judd se recuperează, în prezent, într-un spital din Africa de Sud, după ce, a spus ea vineri într-o discuţie online cu un editor al New York Times, risca să îşi piardă piciorul.

Ea a povestit că, în timpul unei drumeţii începute înainte de răsărit nu a văzut un copac căzut, s-a împiedicat de el şi a suferit o fractură deschisă. Judd a descris experienţa ca „incredibil de chinuitoare”. A aşteptat cinci ore întinsă pe pământ până să fie dusă la spital, apoi şi-a susţinut partea de sus a tibiei şase ore în timpul unui drum cu motocicleta.

„Diferenţa dintre mine şi o persoană din Congo este asigurarea în caz de dezastru, care mi-a permis ca, la 55 de ore după accident, să ajung pe o masă de operaţie în Africa de Sud”, a spus ea de pe patul de spital. 

Actriţa şi activista vizitează în mod regulat Congo şi a explicat, într-o postare pe Instagram că, deşi este obişnuită cu zona, „accidente au loc”. 

În conversaţia avută cu Nicholas Kristof, ea a subliniat că sunt necesare donaţii pentru United Nations Population Fund.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările