Actriţa Amber Heard, despre „monstrul“ Johnny Depp în faţa judecătorului: Este foarte priceput să manipuleze oamenii

Actriţa Amber Heard, despre „monstrul“ Johnny Depp în faţa judecătorului: Este foarte priceput să manipuleze oamenii

Amber Heard şi Johnny Depp FOTO Getty Images

Actriţa Amber Heard a declarat luni, la Londra, în procesul pe care fostul ei soţ, Johnny Depp, l-a intentat tabloidului The Sun pentru defăimare, că el a ameninţat-o de mai multe ori că o omoară, acuzaţii pe care le-a făcut şi în urmă cu un an, şi că este „foarte priceput să manipuleze oamenii“, relatează BBC, citat de news.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Johnny Depp,  în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată pentru defăimare compania care deţine publicaţia The Sun. Ziarul britanic a scris că actorul şi-a bătut soţia şi susţine că cele scrise sunt adevărate, iar Depp spune că el a fost victima violenţei domestice în timpul relaţiei cu Heard. Actorul neagă cele 14 acuzaţii de violenţă domestică pe care News Group Newspapers îşi bazează apărarea.

„Este foarte priceput să manipuleze oamenii“, a spus Heard audiată în a zecea zi de la începerea procesului. Mărturia ei scrisă a fost, de asemenea, predată Curţii.

În aceasta, ea îl acuză de abuz verbal şi psihic, precum şi de „comportament extrem de autoritar şi intimidant“.

„Unele incidente au fost atât de grave încât îmi era teamă că mă va omorî, fie intenţionat, fie pentru că îşi pierdea controlul şi mergea prea departe“, a mai spus actriţa în vârstă de 34 de ani. În plus, ea a afirmat că nu avea putere de decizie în acea relaţie.

Amber Heard a explicat: „Ar fi pus acţiunile lui pe seama unei a treia entităţi, pe care o numea deseori «monstrul», decât pe seama lui. Ar vorbi despre asta ca şi cum ar fi fost altă persoană sau personalitate şi nu el făcând acele lucruri”.

Ea a mai declarat că, la începutul relaţiei lor, Depp era afectuos şi fermecător şi că se simţea ca şi când s-ar fi întâlnit cu „un rege“. Ei s-au cunoscut în 2009, când filmau „The Rum Diary”. Au petrecut mai mult timp împreună, însă relaţia a început în 2011, când s-au reîntâlnit pentru promovarea filmului.

Cu timpul, realizând că are o parte întunecată, a adăugat ea, s-a gândit că îl poate „repara“: „Credeam că poate deveni mai bun şi am dorit asta atât de mult până la final. După episoade violente, echipa lui încerca să mă convingă să rămân cu el sau să mă întorc, deseori spunându-mi că el regretă“.

Heard a mai precizat că Depp consuma alcool şi droguri, de multe ori combinate, ceea ce îl făcea să nu se poată stăpâni. 

Actriţa a declarat Curţii că a fost, în mod repetat, ţinta violenţei fizice înainte de căsătoria cu el, în 2015.

Avocatul lui Depp a întrebat-o despre acuzaţiile făcute de ea cu privire la o dispută din ianuarie 2015 şi a sugerat că era vorba de fapt despre discuţii cu avocaţii privind contractul prenupţial dintre ea şi Depp.

Amber Heard a adăugat că a angajat un avocat specializat în astfel de acorduri şi că documentul i-a fost trimis echipei lui Depp, dar niciodată semnat. Ea a negat că ar fi fost interesată de banii lui Johnny Depp. 

Audierile în acest proces vor dura până la trei săptămâni.

Săptămâna trecută, actriţele Vanessa Paradis şi Winona Ryder, foste iubite ale lui Johnny Depp, au susţinut în mărturii depuse la Înalta Curte de la Londra că acuzaţiile aduse lui de fosta soţie, Amber Heard, şi de tabloidul The Sun sunt false şi nu reflectă persoana pe care ele o cunosc.

Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările