Moartea misterioasă a starului holywoodian de 43 de ani care se retrăsese de pe ecrane la doar 22 de ani

Moartea misterioasă a starului holywoodian de 43 de ani care se retrăsese de pe ecrane la doar 22 de ani

Amanda Peterson suferea de boli precum pneumonie şi sinuzită FOTO Arhivă

Actriţa Amanda Peterson, cunoscută publicului în special pentru rolul Cindy Mancini din comedia „Can’t Buy Me Love“ (1987), în care a jucat alături de Patrick Dempsey, a murit duminică, în locuinţa sa din Colorado, la vârsta de 43 de ani, arată Mediafax.

Tatăl actriţei a declarat pentru TMZ că familia a început să se îngrijoreze, după ce, vreme de două zile, nu a mai avut veşti de la ea, iar trupul său neînsufleţit a fost descoperit duminică.

Deşi cauza morţii încă nu este cunoscută, tatăl actriţei a declarat: „Avea unele boli şi o problemă cu apneea în somn, care ar fi putut contribui (n.r. - la deces)“.

Acesta a mai spus că Amanda Peterson suferea de boli precum pneumonie şi sinuzită.

Comedia romantică „Can’t Buy Me Love“, în care Amanda Peterson a jucat alături de Patrick Dempsey, spune povestea unui student de liceu - Ronald Miller - care plăteşte o majoretă - Cindy Mancini - să pretindă că este iubita lui pentru o lună.

Filmul a fost regizat de Steve Rash şi a fost numit după melodia trupei Beatles - „Can’t Buy Me Love“.

Ultimul film în care a apărut Amanda Peterson a fost „Windrunner“ (1994), actriţa renunţând să mai joace în acealaşi an în care s-a mutat în Colorado.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: