Actorul Victor Rebengiuc, testat pozitiv cu COVID-19: „Nu am avut manifestări ale bolii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Victor Rebengiuc
Actorul Victor Rebengiuc

Actorul Victor Rebengiuc a fost testat pozitiv cu COVID 19. Adept al respectării regulilor de protecţie, Rebengiuc a povestit că nu ştie cum s-a infectat.

Actorul Victor Rebengiuc a povestit într-o intervenţie TV că a avut COVID-19, dar că a trecut prin boală fără a avea nevoie de internare. Adept al respectării regulilor de protecţie, Rebengiuc a povestit că nu ştie cum s-a infectat. Actorul de 87 de ani a stat acasă, urmând tratamentul prescris de medici. 

„Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata”,a povestit Victor Rebengiuc duminică după amiază, într-o intervenţie la Digi 24. 

„Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta”, a adăugat actorul, povestind că a purtat mască, nu simte nicio dificultate atunci când poartă masca de protecţie şi că este adeptul respectării regulilor de prevenire a răspândirii bolii. 

Întrebat ce a învăţat de pe urma acestei experienţe, artistul a răspuns: „Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri”. 

Victor Rebengiuc declara în mai pentru News.ro că pandemia şi perioada de izolare nu reprezintă o problemă.

„Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place”, a declarat el pentru News.ro. „Fiecare îşi petrece timpul cum poate şi cu ce îl interesează”, adăuga el.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite