Actorul Matthew Perry lansează o linie vestimentară inspirată de personajul său din „Friends“. Banii vor fi donaţi OMS

Actorul Matthew Perry lansează o linie vestimentară inspirată de personajul său din „Friends“. Banii vor fi donaţi OMS

Actorul Matthew Perry din serialul Friends va lansa o linie vestimentară FOTO Profimedia

Actorul Matthew Perry, interpretul lui Chandler Bing din serialul de succes "Friends", a decis să lanseze o colecţie de tricouri şi accesorii inspirare de personajul său. Fondurile strânse în urma vânzărilor vor ajuta Organizaţia Mondială a Sănătăţii în lupta cu Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, actorul american a anunţat pe Instagram că va lansa o colecţie inspirată de Chandler Bing. Vor fi tricouri, hanorace, ceşti şi şepci pe care sunt scrise replici ale personajului. 
 
În privinţa preţului, 26 de euro va costa un tricou, 45 de euro un hanorac, 15 euro o ceaşcă şi 22 de euro o şapcă. 
 
Produsele sunt propuse în ediţie limitată de două două săptămâni pe site-ul https://represent.com/. Beneficiile vor merge către fonduri create de Organizaţia Mondială a Sănătăţii în lupta contra Covid-19.  
 
Lansarea episodului special din "Friends", produs de HBO Max, a fost de mai multe ori reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus, care continuă să afecteze teritoriul american. Această reuniune, programată pentru martie 2021 este "o celebrare a serialului îndrăgit" şi marchează regăsirea actorilor, la mai mult de 15 ani de la finalul celebrului sitcom.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările