Actorul Levente Molnár susţine protestele din România pe covorul roşu la BAFTA: #rezist. „Nu există alb sau negru. Există bunul simţ. S-au depăşit limitele“

Actorul Levente Molnár susţine protestele din România pe covorul roşu la BAFTA: #rezist. „Nu există alb sau negru. Există bunul simţ. S-au depăşit limitele“

Levente Molnár şi-a arătat susţinerea faţă de protestele din România FOTO Facebook

Actorul Levente Molnár, protagonist în „Fiul lui Saul“, desemnat Cel mai bun film străin la gala premiilor britanice BAFTA 2017, a afişat la sosirea pe covorul roşu mesajul „#rezist“, în semn de solidaritate faţă de protestele din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu câteva zile, Levente Molnár a protestat alături de clujeni, scriind pe Facebook: „Nu există alb sau negru. Există bunul simţ. Există limite. Aici s-au depăşit nişte limite. Ne vedem şi diseară la «coada calului». Simţeam la fel şi dacă era făcut de orice alt partid politic“.

Artistul a profitat de prezenţa la cea de-a 70-a gală a premiilor Academiei Britanice de Film pentru a-şi arăta încă o dată susţinerea faţă de românii care, de aproape două săptămâni, ies zilnic în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirile cu privire la modul în care unii politicieni vor să conducă ţara. La sosirea pe covorul roşu din faţa Royal Albert Hall din Londra, Levente Molnár a afişat pe un bileţel mesajul „#rezist“, devenit motto-ul protestelor. 

Postarea lui Levente Molnar din timpul protestelor din Cluj 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: