Actorul Daniel Craig a fost operat la genunchi, după o accidentare pe platourile de filmare

Actorul Daniel Craig a fost operat la genunchi, după o accidentare pe platourile de filmare

Daniel CRag FOTO Getty Images

Actorul britanic Daniel Craig a fost operat, în urmă cu câteva zile, la unul dintre genunchi, în urma unei accidentări pe care starul a suferit-o în timpul filmărilor de la următorul lungmetraj din seria „James Bond“, scrie Mediafax“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii companiei Eon Productions au declarat că Daniel Craig  a suportat o „intervenţie chirurgicală minoră“, în pauza de filmările pentru acest lungmetraj, ocazionată de Paştele catolic.

Pe de altă parte, o purtătoare e cuvânt a aceleiaşi companii a ngat informaţiile potrivit cărora starul britanic ar fi lipsit de la filmările pentru cel de-al 24-lea film din seria de succces „James Bond“, intitualat „Spectre“

„În timpul acestei pauze programate, Daniel Craig a suportat o intervenţie artroscopică, pentru a corecta vătămările cauzate de o accidentare la unul dintre genunchi. Va reveni la filmări pe 22 aprilie, în studiourile Pinewood", a adăugat aceeaşi purtătoare de cuvânt, citată de „Mediafax“

Daniel Craig îşi  reia, astfel, rolul agentului 007 în cel de-al 24-lea film Bond, a cărui lansare este programată pentru 6 noiembrie. Actorii Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului. Acesta este al doilea film din seria "James Bond" pe care îl regizează Sam Mendes.
Filmările pentru lungemetrajl „Spectre“ au debuat la studourile Pinewood, din Marea Britanie, în decembrie 2014, şi au continuat în Mexic şi Roma.

Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile, iar cel mai recent film lansat din această serie, „007: Skyfall/ Skyfall“, a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt lungmetraj cu agentul 007.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul „Dr. No“, din anul 1962, cu stărijinul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalţi actori care au interpretat acelaşi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Cele 23 de filme 23 „James Bond“ realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în întreaga lume.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările