Actorul Colin Firth s-a despărţit de soţia sa după 22 de ani de căsnicie. În urmă cu trei ani Livia Firth a avut o aventură

Actorul Colin Firth s-a despărţit de soţia sa după 22 de ani de căsnicie. În urmă cu trei ani Livia Firth a avut o aventură

Colin Firth şi Livia au fost căsătoriţi timp de 22 de ani FOTO Getty Images

Actorul britanic Colin Firth a anunţat că s-a despărţit de soţia sa Livia, dar rămân "uniţi în dragostea lor pentru copii" la trei ani după ce ea a avut o legătură cu un prieten din copilărie, scrie dailymail.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Firth, în vârstă de 59 de ani, a confirmat informaţia într-o declaraţie şi a insistat pe faptul că va rămâne "prieten apropiat" cu Livia. 
 
Cuplul a fost căsătorit timp de 22 de ani şi are doi fii, Luca şi Matteo. 
 
În declaraţie se precizează: "Colin şi Livia Firth s-au despărţit. Vor continua să fie prieteni apropiaţi şi rămân uniţi în dragostea lor pentru copii. Vă roagă politicos să le respectaţi intimitatea. Nu vor face comentarii suplimentare".
 
Colin şi Livia Firth au ajuns în atenţia presei tabloide internaţionale după ce jurnalistul italian Marco Brancaccia a făcut publică aventura pe care a avut-o cu soţia actorului, în perioada 2015-2016, relaţie confirmată şi de Livia Firth. În urma dezvăluirilor apărute în presă, Colin Firth a decis să-i scrie o scrisoare fostului amant al soţiei, în care scrie că aventura avută cu soţia lui l-a făcut să sufere, însă, îl compătimeşte: „Ştiu că şi tu suferi“. 
 
Livia este activist de mediu şi co-fondator şi director creativ al Eco-Age, o firmă de consultanţă. Ea este şi membru fondator al grupului pentru susţinerea drepturilor femeilor The Circle, creat de cântăreaţa Annie Lennox. 
 
Actorul Colin Firth a fost premiat cu Oscar, BAFTA şi Globul de Aur pentru rolul din filmul ”Discursul regelui”. El a mai interpretat personaje tipic britanice pe marele ecran: Mark Darcy în "Jurnalul lui Bridget Jones/ Bridget Jones", Jamie din "Love Actually", Harry Hart în seria "Kingsman". 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: