Actorul Chris Hemsworth, desemnat „cel mai sexi bărbat în viaţă“ de revista „People“

Actorul Chris Hemsworth, desemnat „cel mai sexi bărbat în viaţă“ de revista „People“

Chris Hemsworth a jucat în filme precum „Rush“, „Thor: Întunericul“, „Răzbunătorii“ şi „Star Trek“ FOTO GettyImages/Gulliver

Actorul australian Chris Hemsworth (31 de ani), cunoscut pentru rolul eroului Thor din seria Marvel „Avengers/Răzbunătorii“, a fost numit „cel mai sexi bărbat în viaţă“ de către revista „People“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hemsworth, care a mai jucat în peliculele „Rush“, „Thor: Întunericul“ şi „Star Trek“, a fost declarat câştigător după ce a a apărut, prin Skype, în emsiunea „Jimmy Kimmel Live“. Acesta era îmbrăcat într-un tricou larg, cu chipul şi vocea distorsionate, răspunzând la întrebările publicului din studioul emisiunii de la postul american ABC, care încerca să-i afle identitatea. Spectatorii au vrut să ştie vârsta, dacă este singur, dacă are o iubită sau dacă este actor.

Odată ce identitatea sa a fost dezvăluită, Chris Hemsworth le-a mulţumit părinţilor săi „pentru că au realizat toate astea la un loc“, la o întrebare deschisă a lui Kimmel. Hemsworth a mai mulţumit, de asemenea, „tuturor celorlalţi bărbaţilor inteligenţi“ care fuseseră înaintea lui în acest top, pentru că o astfel de clasare, spune actorul, se bazează mai mult pe nivelul IQ-ului, decât pe aspectul fizic. Hemsworth a mai spus revistei „People“ că premiul i-a adus „câteva săptămâni de relaxare“ din partea soţiei sale. „Pot pur şi simplu să îi spun: «Să îţi aduci aminte, asta cred cei mai mulţi, aşadar nu mai e nevoie ca eu să spăl vasele sau să schimb scutele. Am trecut de faza asta, am reuşit în sfârşit»“, a glumit acesta.

Actorul se alătură altor nume celebre care au primit titlul din partea revistea „People“, cum ar fi Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Brad Pitt, George Clooney, Patrick Swayze, Sean Connery, Ben Affleck şi Channing Tatum. Mel Gibson, actor australian la rândul lui, a fost primul „cel mai sexi bărbat în viaţă“, la prima decernare a revistei din 1985. Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt şi Richard Gere au primit fiecare acest titul de două ori. Alesul de anul trecut, Adam Levine, a fost unul dintre puţinii artişti care să apară pe coperta revistei şi care să nu activeze în domeniul actoriei.

Chris Hemsworth este căsătorit cu actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky (38 de ani), împreună având trei copii. Actorul va apărea pe coperta ediţiei de vineri a revistei „People“. Fratele mai tânăr al lui Chris, Liam, a jucat în producţia „Jocurile Foamei: Sfidarea“, din 2013.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările