Actorul Bogdan Bob Rădulescu a refuzat să participe în noul sezon „iUmor“: „E vorba de principii şi valori. Este exclusă asocierea mea cu Grupul Intact“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Bob Rădulescu FOTO Facebook
Bogdan Bob Rădulescu FOTO Facebook

Actorul Bogdan Bob Rădulescu a dezvăluit că a refuzat să participe în show-ul „iUmor“, de la Antena 1, pentru că asocierea cu Grupul Intact i-ar leza principiile şi valorile personale.

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu a dezvăluit că a refuzat invitaţia celor de la Antena 1 de a participa în noul sezon al show-ului de comedie „iUmor“, cu Delia, Bendeac şi Cheloo în juriu. 

Actorul a publicat o conversaţie între el şi unul dintre angajaţii show-ului, în care afirmă că asocierea sa cu trustul Intact îi lezează setul de valori şi de principii în virtutea căruia acţionează atât personal, cât şi profesional. 

„Ce ironie... Sâmbătă postam cazul celor doi alergători cu motto-ul «Ce ar spune mama mea despre asta?» Iar azi dimineaţă (n.r. -  22 iunie) primesc mesajul de mai jos. În viaţă, unele decizii le luam cu capul. Altele cu inima. Dar cred că cele mai importante ar trebui luate cu echilibrul între cap şi inimă. Deci cu coloana. Pentru că cea mai bună pernă seara, când ne punem în pat, este o conştiinţă curată. Plus, să nu uităm replica ce a făcut furori pe net în weekend: «Ce ar spune mama mea despre asta?»“, a scris actorul pe pagina sa de Facebook. 

Bogdan Bob Rădulescu a fost lăudat pentru gestul său, iar postarea a strâns aproximativ 6.000 de like-uri. 

Bogdan Bob Rădulescu este actor colaborator al Teatrului Naţional din Cluj-Napoca şi unul dintre actorii fondatori ai „Cenzurat“, ulterior „Epic Show”, două emisiuni care au rulat cu succes la televiziune, apoi pe internet. 

bogdan bob radulescu foto facebook

Bogdan Bob Rădulescu FOTO Alin Puşcaş 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite