Actorii David Duchovny şi Tea Leoni au divorţat

Actorii David Duchovny şi Tea Leoni au divorţat

David Duchovny şi Tea Leoni au fost căsătoriţi timp de 17 ani FOTO Getty Images

Actorii David Duchovny şi Tea Leoni au divorţat, în urma unei proceduri judiciare foarte discrete, iar divorţul celor două vedete a trecut neobservat de presa americană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-ului TMZ.com, documentele de divorţ au fost depuse la tribunal în luna iunie, iar cei doi actori au negociat singuri termenii despărţirii lor. David Duchovny a fost acela care a solicitat divorţul, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile. Potrivit acordului la care au ajuns împreună, David şi Tea vor împărţi custodia celor doi copii ai lor, în vârstă de 12, respectiv 15 ani. Ambii actori locuiesc în cartierul Upper West Side din New York.

 Actorul, starul serialelor „Dosarele X"şi „Californication", va plăti soţiei sale o alocaţie lunară de 8.333 de dolari pentru cei doi copii ai cuplului, alături de alte cheltuieli ocazionale - pentru tabere de vară şi taxe de şcolarizare.

De asemenea, David Duchovny va plăti fostei sale soţii o pensie alimentară de 40.000 de dolari pe lună.

David Duchovny şi Tea Leoni s-au căsătorit în 1997 şi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp în 2008. Cei doi actori s-au despărţit din nou în 2011.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: