A născut octupleţi, uimind lumea! Cei 8 copii au acum 12 ani: cum arată familia Nadyei Suleman

A născut octupleţi, uimind lumea! Cei 8 copii au acum 12 ani: cum arată familia Nadyei Suleman

I se spune Octomom şi a devenit celebră în 2009, atunci când a adus pe lume opt copii. Acum, Nadya Suleman are 45 de ani, iar copiii ei, 12 ani. Născută în California, Nadya a conceput ocupleţii prin fertilizare in vitro - şi la fel s-a întâmplat şi cu ceilalţi 6 copii ai ei.

Pentru că, da, Nadya e considerată mamă eroină, având în total 14 copii, pentru care a recunoscut în 2012 că a avut nevoie de fonduri de la asistenţa socială. Iar asta cu atât mai mult cu cât ocupleţii au venit pe lume la un an de la divorţul ei de Marco Gutierrez, cu care fusese căsătorită din 1996 - divorţul transformând-o astfel în mamă singură, nevoită să asigure traiul atâtor copii.

Nadya a început tratamentele de fertilizare in vitro în 1997, pe când avea doar 21 de ani, iar în 2001 a adus pe lume primul ei copil, un fiu. Anul următor, a născut o fetiţă, apoi a continuat fertilizarea, urmând alte trei sarcini, una dintre ele cu gemeni. Aşa se face că, atunci când a ajuns în sărcinată cu ocupleţii, Nadya avea deja 6 copii! Iar ceea ce a uluit atunci lumea a fost că, de la bun început, decizia ei a fost una extrem de curajoasă: mai avea 6 embrioni rămaşi de tratamentele anterioare şi a cerut ca toţi să-i fie transferaţi în uter.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările