A murit Michael Clarke Duncan, actorul din ”The Green Mile”

A murit Michael Clarke Duncan, actorul din ”The Green Mile”

Actorul Michael Clarke Duncan s-a stins din viață

Actorul Michael Clarke Duncan, cunoscut pentru rolul din drama "The Green Mile", a încetat din viaţă la vârsta de 54 de ani, scrie huffingtonpost.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu două săptămâni, actorul suferise un atac de cord. și recuperarea post-operatorie nu a reușit, după cum spun cei din anturajul său.

Conform declarațiilor logodnicei sale, Omarosa Manigault, într-un comunicat de presă, Duncan a murit la Los Angeles. "Doamna Manigault este recunoscătoare pentru rugăciunile dumneavoastră şi face apel la respectarea intimităţii sale în aceste momente", se arată în comunicat.

Momentan, nu sunt cunoscute detalii legate de cauza morţii actorului. El a suferit un atac de cord la 13 iulie şi nu şi-a mai revenit complet, după cum spune jurnalistul Joy Fehily.

Fost bodyguard, actorul s-a născut la Chicago, în 1957. A fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun rol secundar în urma prestaţiei sale din "The Green Mile", adaptare după un roman scris de Stephen King. De asemenea, el a jucat în filmele "Armageddon”, ”Planeta maimuțelor”, Daredevil", "Sin city", sau ”“Kung Fu Panda”.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările