A murit Ion Ghiţulescu, realizatorul emisiunii „Fotbal minut cu minut“. A devenit ziarist după ce Partidul Comunist nu l-a lăsat să urmeze Chimia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ghiţulescu FOTO Radio România Actualităţi
Ion Ghiţulescu FOTO Radio România Actualităţi

Celebrul comentator sportiv Ion Ghiţulescu, cel care a realizat la Radio România Actualităţi cunoscuta emisiune „Fotbal minut cu minut“, a murit la vârsta de 91 de ani.

Ion Ghiţulescu a fost un pionier al transmisiilor sportive radio din ţara noastră. Viaţa lui a fost legată de sport încă din copilărie. A crescut în Obor, aproape de stadionul unui club legendar, Unirea Tricolor. 

A jucat fotbal pe stradă cu Titus Ozon şi a devenit ziarist fiindcă Partidul Comunist i-a închis tatăl în puşcărie şi astfel i-a refuzat fiului accesul la Facultatea de Chimie. 

Veste morţii lui Ion Ghiţulescu a fost confirmată de unicul său fiu, Bogdan: „Din păcate aşa este. Tata s-a stins. A murit acasă, aşa şi-a dorit. Era bolnav de mai mulţi ani, avea şi o vârstă. Dumnezeu să-l ierte! Vom stabili în scurt timp toate detaliile, dar probabil o să fie înmormântat acolo unde şi-a dorit, la Cimitirul Izvorul Nou”.

Vă mai recomandăm:

Acţiunea „Missouri”. Minciunile şi mofturile Ceauşeştilor la Casa Albă, la întâlnirea cu Nixon. Dictatorul i-a şocat pe americani cu subiectul privind evreii

Poveştile românilor care au deturnat avioane ca să evadeze din comunism: şase au ajuns până în Austria


EXCLUSIV Securitatea şi Dosarul „Litoral '77“. Cum au fost spionaţi toţi turiştii români şi străini

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite