A murit Edith Gonzalez. Actriţa din „Salome“ suferea de cancer

A murit Edith Gonzalez. Actriţa din „Salome“ suferea de cancer

Edith Gonzalez a fost una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele

Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani într-un spital din Mexico City. Vedeta, celebră mai ales pentru rolul din „Salome“, fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa mexicană Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie la Spitalul Ángeles Interlomas din Mexico City. Informaţia a fost confirmată de o prietenă apropiată a actriţei, dar şi de agenţia care o reprezenta, potrivit BBC Mundo

Potrivit presei din Spania, familia ar fi decis deconectarea actriţei de la aparatele care o ţineau în viaţă. 
 
Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. 
 
În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine. 

Edith Gonzáles era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 15 ani, dintr-o relaţie anterioară. 
 
 
Edith Gonzalez şi-a început cariera încă din copilărie, ea debutând în telelnovele la vârsta de doar 4 ani, cu rolul din „Cosa juzgada“. A cunoscut succesul la 13 ani, cu apariţia din „Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng“, iar cariera ei a explodat de-a dreptul în 1993 odată cu rolul din „Corazon salvaje/Inimă salbatică“, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. 
 
Au urmat apoi rolurile din „Aventurera“ (1998), „Dragostea învinge“, „Salome“ (2001), „Pădurea blestemată“ (2004).
 
În noiembrie 2007, la trei ani după ce a devenit mama unei fetiţe, Edith Gonzalez a filmat pentru postul de televiziune Acasă TV în telenovela „Inimă de ţigan“, interpretând rolul unei faimoase producătoare care vine în Romania pentru a se informa asupra obiceiurilor şi tradiţiilor ţiganilor. 
 
A mai jucat, apoi, în filmul „Deseo“ (2008) şi în telenovelele „Dona Barbara“ (2008) şi „Cameleones“ (2009).
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: