A fost dezvăluită cauza morţii actorului Nelsan Ellis din serialul „True Blood“

A fost dezvăluită cauza morţii actorului Nelsan Ellis din serialul „True Blood“

Nelsan Ellis a apărut în mod regulat de-a lungul serialului „True Blood“ FOTO Arhivă

Nelsan Ellis din „True Blood“ a murit în urma abuzului de alcool şi droguri, potrivit familiei sale, care a vorbit sâmbătă despre problemele actorului, sperând să-i ajute pe cei care suferă de dependenţa de alcool şi droguri, scrie BBC, citat de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un comunicat, familia a spus că lui Ellis, în vârstă de 39 de ani, îi era ruşine de dependenţa sa şi nu a vrut să vorbească despre asta. „Familia însă crede că şi-a dorit ca povestea vieţii sale să fie un exemplu de neurmat pentru alţii“. 

Emily Gerson Saines, managerul actorului, a declarat pentru „The Hollywood Reporter“: „Nelsan a fost un suflet generos şi bun“. „A fost un tată, fiu, nepot, frate, nepot şi un mare prieten pentru cei norocoşi că l-au cunoscut“.

„După multe încercări de dezintoxicare, Nelsan a încercat să se lase singur de alcool“, se arată în comunicat. 

Potrivit tatălui său, „decesul a survenit după ce a intrat la reabilitare, când a suferit o infecţie în sânge, rinichii săi au cedat, ficatul i s-a umflat, tensiunea arterială i-a scăzut şi inima s-a oprit“. 

Ellis a apărut în mod regulat de-a lungul serialului „True Blood“. El a jucat rolul lui Lafayette, un homosexual carismatic care avea puterea de a se conecta cu fantomele. El a mai apărut alături de Viola Davis şi Octavia Spencer în adaptarea lui Kathryn Stockett, „Culoarea sentimentelor/ The Help“, din 2011. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările