A doua soţie a lui Donald Trump, Marla Maples, a călătorit cu rochia de mireasă peste tot până a fost cerută în căsătorie

A doua soţie a lui Donald Trump, Marla Maples, a călătorit cu rochia de mireasă peste tot până a fost cerută în căsătorie

Marele perdant al alegerilor americane continuă să suscite interes, mai ales în privinţa vieţii personale. Iar dacă despre Ivana şi Melania Trump s-au scris râuri, Marla Maples, cea de-a doua lui soţie, are la rândul ei o poveste condimentată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte de a deveni soţia lui The Donald, Marla Maples a fost o bună vreme amanta lui - în timp ce el era însurat cu Ivana Trump, o situaţie avid urmărită de presă. Iar Marla a hrănit presa cu cele mai surprinzătoare situaţii.

Unul dintre episodele febril relatate de presă la acea vreme s-a petrecut în 1998, când ar fi avut loc prima confruntare a soţiei cu amanta. Ivana Trump se afla cu soţul şi copiii în vacanţă în staţiunea de schi Aspen. Donald nu a rezistat şi, în aceeaşi vacanţă, şi-a luat şi amanta.

Aşa se face că Ivana s-a trezit atacată în Aspen de amantă, potrivit mărturisirilor din cartea ei de memorii. "Eram la masă în Aspen şi m-am trezit din senin cu o blondă care a venit la mine şi mi-a strigat: Eu sunt Marla şi îl iubesc pe soţul tău. Tu îl iubeşti?" Ivana a fost şocată.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările