Ţiriac junior şi Ileana Lazariuc au divorţat. Motivul separării după o relaţie de 17 ani

Ţiriac
junior şi Ileana Lazariuc au divorţat. Motivul separării după o relaţie de 17
ani

Ţiriac junior şi Ileana Lazariuc

Divorţ-şoc în high-life-ul autohton. După 17 ani de relaţie, Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac şi-au spus ”adio”. Frumoasa şatenă şi fiul magnatului Ion Ţiriac au hotărât să o ia pe căi diferite, după ce în ultimii doi ani nu s-au mai comportat ca soţ şi soţie, ci doar ca doi părinţi pentru băieţii lor. Acum împart amintiri şi o avere colosală.

Formau cel mai frumos cuplu din showbiz. El, înalt ca bradul, fiul celui mai bogat roman, ea o şatenă superbă, fiica celebrei Anastasia Lazariuc.  În 2002, când s-au văzut, a fost dragoste la prima vedere, însă Ion Alexandru Ţiriac (43 de ani) şi Ileana Lazariuc (37 de ani) s-au căsătorit civil abia în 2009, la Monte Carlo, iar religios, în acelaşi an, la un schit de lângă Călăraşi. Cu un an înainte de a se căsători, cei doi au devenit părinţi. Acum au împreună doi băieţi, pe Alexandru (11 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani), însă nu mai formează un cuplu, scrie click.ro

Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc au divorţat în secret

”Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

În condiţiile în care tatăl lui Alexandru este Ion Ţiriac, cel mai bogat român (n.r. până în septembrie 2019), care până acum s-a ferit de scandaluri şi a avut o viaţă discretă, bineînţeles că s-a dorit să nu se pună problema vreunui partaj. Până la urmă, nora este cea care creşte copiii aşa că va primi tot ce are nevoie. Dovadă acestei despărţiri stau mai multe lucruri. În primul rând, cei doi nu au nici o fotografie împreună pe reţelele sociale, apoi fotoreporterii Click! i-au surprins doar separat. Ileana apare de fiecare dată doar în preajma celor doi băieţi ai ei, Alexandru şi Nicholas Noah, sau ocupându-se de magazinul cu haine de firmă din Dorobanţi. Contactaţi telefonic, nici unul dintre ei nu a putut fi găsit, însă azi, 11 octombrie, ambii au confirmat pe Facebook despărţirea: "Am divorţat acum doi ani".

Ion Alexandru Ţiriac a divorţat şi de Maria Marinescu

Ileana şi Ion Ion formează un cuplu de la începutul anului 2002, dar s-au despărţit în anul 2006, iar la jumătate de an de la ruptură, fiul lui Ţiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu. După divorţul de Maria Marinescu, Ţiriac Jr. şi Lazariuc şi-au făcut bagajele şi s-au mutat la Monte Carlo. La sfârşitul lui august 2009, s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi. Cu un an înainte, la 7 martie 2008, se născuse primul lor copil, Alexandru, iar în anul nunţii a venit pe lume cel de-al doilea fiu al lor, Nicholas Noah. Cei patru au două reşedinţe, una în Bucureşti, cealaltă la Monte Carlo. După ce a devenit mamă, Ileana s-a retras din viaţa publică, însă din 2015 conduce un magazin cu haine de lux.

Ion Ţiriac, avere de 1,1 miliarde de dolari

Cel mai recent top al miliardarilor lumii, publicat de Forbes în septembrie 2019, arată că Ion Ţiriac (80 de ani) are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari (locul 1.818 mondial). Tatăl lui Ion Alexandru Ţiriac a fost însă detronat de un alt român, de numai 47 de ani. Acesta este programatorul român Daniel Dines, fondator şi director general al firmei IT UiPath.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: