Ştirista Pro TV Andreea Marinescu s-a căsătorit pentru a doua oară: primele imagini de la ceremonie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV Andreea Marinescu (37 de ani) s-a căsătorit cu poliţistul criminalist Adi Tiulescu (40 de ani). Ceremonia, care a avut loc în acest weekend, a fost una extrem de discretă şi vine la un an după ce au devenit părinţii unui băieţel.

Andreea Marinescu, colega de pupitru a lui Mihai Dedu la Ştirile Pro TV, s-a căsătorit pentru a doua oară în acest weekend şi a împărtăşit pe Facebook câteva imagini de la eveniment.

„Acea zi frumoasă care întrece orice aşteptare“, a scris Andreea în dreptul fotografiei în care apare alături de soţul său, căruia i-a dăruit în primăvara anului trecut un băieţel, botezat Marc Armin.

Mirii, alături de naşi FOTO Unica.ro

image

Vedeta a prezentat şi buchetul de mireasă, mulţumindu-i naşei sale: „Ea ştie exact cum sunt. Buchetul a spus totul despre mine. Şi e perfect. Naşa mea, mama mea spirituală, a fost de vis.“

Adi Tiulescu este un poliţist criminalist, pasionat de muzica rock, motiv pentru care cântă, în timpul liber, şi într-o trupă.

Andreea Marinescu mai are un băieţel, Vladimir, în vârstă de 7 ani, din căsnicia anterioară cu un fost coleg din Pro TV, Paul Roşca.

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite