Ştiai că tatăl primei-doamne a SUA a fost comunist? Lucruri necunoscute despre copilăria Melaniei Trump

Ştiai că tatăl primei-doamne a SUA a fost comunist? Lucruri necunoscute despre copilăria Melaniei Trump

Acum este una dintre cele mai mediatizate femei din lume, însă începuturile ei în viaţă au fost cât se poate de modeste. Iată tot ceea ce nu ştiai despre primii ani de viaţă ai soţiei preşedintelui american, Donald Trump!

Ştiri pe aceeaşi temă

Provine dintr-o familie de muncitori

Melania Trump (cunoscută iniţial ca Melanija Knavs, după care numele s-a schimbat în Melania Knauss) a crescut în oraşul Sevnica din Slovenia. Mama ei lucra într-o fabrică, unde crea haine pentru copii, iar tatăl ei vindea piese auto pentru a-şi întreţine familia. Familia Knavs locuia într-un apartament dintr-un bloc comunist, unde foştii lor vecini şi-i aduc aminte ca nişte oameni ambiţioşi, muncitori şi… bine îmbrăcaţi.

Tatăl ei era comunist

Papa Knauss era un comunist activ în timpul copilăriei Melaniei, care a crescut sub dictatura lui Josip Broz Tito. Şi tocmai pentru că existau reguli stricte în acele vremuri şi religia nu era permisă în societate, Melania nu a fost botezată. Totuşi acesta nu a fost un dezavantaj atât de mare. De fapt, Viktor Knauss era atât de bine înşurubat în sistemul partidului comunist, încât familia lui a profitat de o grămadă de beneficii. 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: