Ştefan Bănică, despre fiul său: „L-am lăsat să se descurce şi sunt mândru de ce a făcut”

Ştefan
Bănică, despre fiul său: „L-am lăsat să se
descurce şi sunt mândru de ce a făcut”

Ştefan Bănică Jr şi fiul său Radu

Ştefan Bănică Jr, membrul juriului în cadrul emisiunii X Factor, a fost impresionat de numărul susţinut de o mama alături de fiica sa în cadrul concursului, făcând comparaţie cu experienţa pe scenă alături de fiul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Impresionat de apariţia pe scena X Factor a unui cuplu format din mamă şi fiică, Ştefan Bănică nu a putut să nu facă o comparaţie cu el şi fiul său.

„Pot să îţi spun, ca părinte şi copil care a cântat alături de tatăl, dar şi de fiul lui, că senzaţia protectoare pe care tu o ai faţă de fiica ta nu te ajută întotdeauna. Taică-miu nu a avut chestia asta şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a ajutat enorm! Pe scenă nu mai e copilul, ci partenerul meu! Lucrul acesta am vrut să îl simt şi eu vizavi de fiul meu anul trecut, într-un concert la Sala Palatului şi, cu tot instinctul patern, l-am lăsat să se descurce şi sunt mândru de ceea ce a făcut”, a spus Ştefan Bănică.Radu este fiul lui Ştefan Bănică Jr. şi al Cameliei Constantinescu. Cei doi nu au fost căsătoriţi, despărţindu-se în anul 2005. Artistul mai are o fiică, Ana Violeta, împreună cu Andreea Marin şi un alt băiat, Alexandru, cu actuala sa parteneră, cântăreaţa Lavinia Pârva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările