Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret cu Lavinia Pârva: unde a avut loc petrecerea şi cum şi-a păcălit artistul prietenii

Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret cu Lavinia Pârva: unde a avut loc petrecerea şi cum şi-a păcălit artistul prietenii

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit după o relaţie de 6 ani FOTO Zoltan Lorencz

Artiştii Ştefan Bănică (50 de ani) şi Lavinia Pârva (32 de ani) s-au căsătorit civil, cu o lună în urmă, după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au oficializat relaţia în mare secret, luându-şi prin surprindere prietenii, care au fost invitaţi la petrecere fără a şti, iniţial, ce sărbătoresc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Bănică şi-a invitat câţiva prieteni în Balcic, Bulgaria, sub pretextul că îşi serbează ziua de naştere în avans, având în vedere că astăzi artistul împlineşte 50 de ani. Aceştia au fost surprinşi să afle la faţa locului că în realitate este vorba despre petrecerea de căsătorie a cuplului Ştefan Bănică-Lavinia Pârva, care şi-au unit destinele, cu maximă discreţie, în urmă cu o lună.
 
Unul dintre invitaţi a dezvăluit pentru „Click!“ detalii de la evenimentul desfăşurat la un restaurant de pe malul mării: „Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi“.
 
De altfel, Bănică a lansat vineri o nouă piesă, intitulată sugestiv „Ea mi-a pus cătuşe“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: