Şi-a făcut 580 de operaţii estetice: „Vreau să fiu 100% plastic“. Câţi bani a investit în chirurgia plastică „păpuşa umană Ken“

Şi-a făcut 580 de operaţii estetice: „Vreau
să fiu 100% plastic“. Câţi bani a investit în chirurgia plastică „păpuşa umană Ken“

Justin Jedlica a făcut sute de operaţii estetice.

A suferit 580 de operaţii estetice pentru a deveni păpuşa umană Ken. Dacă Barbie ar exista şi în realitate, el ar putea fi iubitul ei. Justin Jedlica a impresionat lumea întreagă cu transformarea sa de proporţii. Este, însă, dependent de chirurgia estetică.

A spus în urmă cu ani de zile "Vreau să fiu 100% plastic" şi se pare că se ţine de cuvânt. Justin Jedlica a început transformarea acum mai bine de 20 de ani. Ţelul lui suprem este acela de a se modifica total pentru a se tranforma într-o copie fidelă a păpuşii Ken.

Acesta a intrat în atenţia presei în urmă cu peste opt ani de zile. Pe atunci deja făcuse aproximativ 190 de operaţii estetice. Nu, nu s-a oprit, a continuat seria schimbărilor, a urcat des pe masa de operaţie. În prezent, numărul lor este mult mai mare: 580. Unele dintre proceduri au fost realizate cu bisturiul, în vreme ce altele includ injectări sau intervenţii cu laserul. A investit în toate acestea o sumă uriaşă de bani.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările