Şerban Copoţ găteşte midii adunate chiar de el, din mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 22 octombrie, Şerban Copoţ, fost component al trupei Animal X, intră alături de alte 14 vedete în show-ul „MasterChef - Proba celebrităţii“, difuzat la Pro TV. Pasionat de gătit şi mereu în căutare de reţete noi, Şerban povesteşte că piesă lui de rezistentă în bucătărie sunt midiile sotate.

Totuşi, el nu va găti acest preparat în emisiune, pentru că implică un adevărat ritual. „Piesa mea de rezistenţă o reprezintă midiile sotate, iar ritualul pregătirii lor implică scufundări pentru strângerea midiilor, dintr-un loc ştiut doar de constănţeni, după care urmează curăţarea şi gătirea în două etape, la disc şi la wok. Toată această operaţiune durează aproximativ şase ore. E o reţetă originală pe care de obicei o gătesc în tandem cu Mihai (Vierme din Animal X). La noi în trupă se găteşte mult şi gustos. Mihai (Vierme) şi George (Martziano) sunt de asemenea pasionaţi de bucătărie şi au multe reţete“, spune acesta.

Şerban povesteşte că de mic i-a plăcut să stea în bucătărie, astfel că prima mâncare gătită că la carte a fost o ciorbă, pe care a pregătit-o când avea 17 ani. „Grătare făceam şi când eram mai mic şi mergeam cu prietenii în expediţii prin judeţul Constanţa, dar mă gândesc că nu intră la categoria gătit când vorbeşti de «MasterChef»”, glumeşte el.

Adeptul unei alimentaţii corecte şi sănătoase, Şerban mai spune că nu trece nici o zi fără să mănânce fructe. „Niciodată nu-mi lipsesc din frigider fructele. Nu pot sta o singură zi fără să mănânc fruct“, încheie cântăreţul.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite