Şapte ani de la moartea Mălinei Olinescu. Gestul incredibil făcut înainte de a se sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mălina Olinescu
Mălina Olinescu

În urmă cu şapte ani, pe 12 decembrie 2011, România o pierdea pe una dintre cele mai talentate cântăreţe din istorie: Mălina Olinescu nu a mai făcut faţă durerii, stresului şi depresiei şi a decis să se sinucidă.

Fiica Doinei Spătaru şi a lui Boris Olinescu avea doar 36 de ani atunci când şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la balconul apartamentului în care locuia. La fel a murit şi tatăl Mălinei Olinescu, în anul 1981! El a căzut de la etajul 10 al unui bloc, însă unele voci spun că nu s-a sinucis, ci a alunecat în timp ce încerca să fugă din casa amantei.

La fel ca şi în cazul tatălui său, moartea Mălinei Olinescu a fost învăluită în mister şi a dat naştere multor speculaţii. Atunci când a murit, artista suferea de depresie şi avea din partea medicilor o lungă listă de medicamente, pe care de multe ori ea evita să le ia.

Unele voci afirmă că ea s-a sinucis după ce s-a certat cu Sebastian Gabriel Truţă, iubitul care ar fi trebuit să-i devină soţ şi care atunci avea 25 de ani, însă raportul medico-legal a ridicat şi mai multe semne de întrebare.

Iată ce a făcut Mălina Olinescu înainte de a se sinucide şi ce a spus mama ei, cântăreaţa Doina Spătaru, despre sinuciderea artistei

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite