Încă o dovadă de orgoliu. După ce Regina le-a interzis accesul în balconul regal, Ducii de Sussex spun că revin în Anglia

Încă o dovadă de orgoliu. După ce Regina le-a interzis accesul
în balconul regal, Ducii de Sussex spun că revin în Anglia

Regina Elisabeta şi Ducii de Sussex. Foto: Profimedia

Cu siguranţă, nu le plac refuzurile şi se simt îndreptăţiţi să-şi arate şi să-şi sublinieze punctele de vedere, de cele mai multe ori contradictorii cu semnalele de la Palat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ajunsă la 96 de ani, Regina Elisabeta a II-a nu a avut parte de bucuria de a-şi cunoaşte strănepoata care-i poartă numele: pe Lilibet Diana.

”Lilibet” era numele de alint al suveranei. Aşa o numea tatăl său, dar aşa îi spunea şi regretatul său soţ, Prinţul Philip.

Fetiţa Ducilor de Sussex a primit aceste două nume speciale: primul, în onoarea străbunicii sale, al doilea, întru celebrarea bunicii sale, regretata Prinţesă Diana.

Şi dacă s-au ţinut tari până acum, anunţul că nu au voie în balconul regal cu ocazia Jubileului Reginei i-a făcut să-şi anunţe venirea în Marea Britanie, exact în aceeaşi perioadă.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările