În ce condiţii locuieşte Alexia Eram în Anglia: fiica Andreei Esca şi-a filmat camera de cămin VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexia Eram (18 ani), fiica Andreei Esca, la cererea fanilor, a realizat un vlog în care a făcut turul camerei şi al căminului în care locuieşte de când s-a mutat în Anglia pentru studii.

Fiica Andreei Esca (46 de ani) s-a mutat în urmă cu o lună în Anglia, după ce a decis să urmeze acolo cursurile unei renumite universităţi, University for the Creative Arts. 

Alexia Eram a publicat un nou vlog în care le arată fanilor de pe YouTube cum trăieşte un student într-un cămin britanic. 

„Pentru că mulţi m-aţi rugat să fac un tur al camerei, o să facem un tur al căminului“, spune ea, iar apoi începe să prezinte încăperile. 

În camera de cămin are o mini-bucătărie şi baie proprie, un dressing, un birou, un cântar, o tăbliţă cu programul pentru o săptămână. Camera este decorată cu fotografii cu părinţii ei, dar şi cu iubitul, cântăreţul Mario Fresh. „Cel mai frumos lucru este priveliştea mea minunată“, spune ea încântată. 

Pe lângă amfiteatru, există un sky bar, o sală de karaoke pentru care trebuie rezervare, o sală de sport - locul preferat al Alexiei -, o cameră de studiu, un bar cu mese de biliard şi o sală de cinema pe care fiica Andreei Esca o consideră „o altă chestie foarte tare în cămin“. 

Ea spune că deja a început să se obişnuiască şi că este încântată de experienţa pe care o trăieşte: „Îmi place că sunt foarte mulţi oameni diferiţi, fac foarte multe chestii. Facultatea îmi place foarte mult, fac lucruri creative şi despre modă, PR, marketing“.

Alexia Eram a absolvit anul acesta Liceul Francez „Anna de Noailles“ din Bucureşti, cu media 9,97.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite