OK! „50 is the new 25“: vedete frumoase la 50 de ani

OK! „50 is the new 25“: vedete frumoase la 50 de ani

Robin Wright, interpreta personajului principal feminin din serialul de succes „House of Cards“ FOTO Getty Images

Odată cu desemnarea actriţei Sandra Bullock drept cea mai frumoasă femeie din lume, n-avem ce face decât să ne bucurăm că frumuseţea este celebrată şi fără a ţine cont de vârstă. Să nu uităm că bruneta are 50 de ani!

Ştiri pe aceeaşi temă

Publicaţia „People“ a numit-o pe actriţă drept cea mai frumoasă din lume, noi am completa că este şi cea mai amuzantă din lumea filmului. În cadrul interviului, Sandra a mărturisit că oamenii cei mai frumoşi sunt cei care nu se chinuie să fie aşa, dar şi că rolul de mamă a întinerit-o – lucru afirmat de multe alte celebrităţi. Şi dacă tot urmărim acest trend al celebrării frumuseţii la vârste mai mature, înseamnă că „50 is the new 25“! Ce vedete mai ştiu secretul tinereţii fără bătrâneţe la această vârstă?

Robin Wright

Este un exemplu al frumuseţii elegante, al clasei. Mai c-am spune că arată mai bine acum decât pe când era mai tânără! Actriţa din „House of Cards“ are 49 de ani şi arată fabulos, perpetuând cu graţie frumuseţea care a şi adus-o în adolescenţă în rândul modelelor de top.

Vezi ce vedete sunt la fel de frumoase la 50 de ani ca la 25, pe www.okmagazine.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: