50 Cent trebuie să plătească daune de 16 milioane de dolari unei companii, pentru încălcarea unei înţelegeri

50 Cent trebuie să plătească daune de 16 milioane de dolari unei companii, pentru încălcarea unei înţelegeri

Rapperul 50 Cent a lansat o colecţie de căşti audio FOTO Reuters

Rapperul 50 Cent a primit ordin judecătoresc să plătească compensaţii în valoare de 16 milioane de dolari companiei Sleek Audio, după ce artistul a renunţat la parteneriatul cu această firmă, alături de care urma să lanseze o colecţie de căşti audio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rapperul american, pe numele său adevărat Curtis Jackson, a încheiat un parteneriat cu directorii companiei, în 2011, pentru a lansa propria colecţie de căşti audio, însă înţelegerea nu s-a mai concretizat. În 2012, 50 Cent a dat compania în judecată, afirmând că Sleek Audio nu i-a returnat investiţia iniţială după anularea proiectului.

Ulterior, cântăreţul american a lansat o gamă de căşti în colaborare cu Sms Audio, însă vestea nu a fost pe placul oficialilor de la Sleek Audio, care l-au acuzat pe rapper că a furat designul căştilor pe care le-a lansat pentru firma rivală.

În urma discuţiilor de mediere, un judecător al tribunalului din Miami, Florida, i-a ordonat rapperului să plătească firmei Sleek Audio compensaţii de 11,7 milioane de dolari, pe lângă suma de aproximativ 4,5 milioane de dolari reprezentând cheltuieli de judecată.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a devenit celebru în 2003, cu albumul de debut „Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea. Cel mai recent album al său, „Before I Self Destruct“, a fost lansat în noiembrie 2009.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul „Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 „Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul „Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground“, în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: