5 secrete ale Deliei! Ce frici au împiedicat-o să aibă un copil şi ce relaţie are cu Andra

5 secrete ale Deliei! Ce frici au împiedicat-o să aibă un copil şi ce relaţie are cu Andra

La 39 de ani, Delia are o carieră impresionantă, un soţ model, vacanţe de vis, dar tot nu se declară pe deplin împlinită. Tot ce-şi mai doreşte ar fi un copil, mai exact o fetiţă! Delia Matache a spus motivul pentru care nu este încă mămică la emisiunea online “Acasă la Măruţă”. Faţă în faţă a avut-o pe Andra, nu pe soţul acesteia, Cătălin Măruţă, aşa că Deliei i-a fost mai lesne să-şi deschidă sufletul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi se spune că sunt rivale pe scenă şi nu se suportă, iată că adevărul este altul. Andra (34 de ani) i-a luat locul lui Cătălin Măruţă (43 de ani) la emisiunea online “Acasă la Măruţă”, pe care acesta o face în mod normal, iar duminică seară a avut-o invitată pe Delia (39 de ani). Şi cum fetele devin mai vorbăreţe atunci când sunt faţa-n faţă, iată că Delia i-a împărtăşit Andrei câteva dintre secretele ei.
 

De ce nu face Delia un copil?

Delia Matache a refuzat ani buni să răspundă la terorizanta întrebare de ce nu face un copil cu soţul ei Răzvan Munteanu, cu care are o căsnicie fericită de nouă ani. Mai mult, solista se declara mereu deranjată de întrebările prietenilor şi ale jurnaliştilor privind acest subiect destul de sensibil pentru ea. Între timp, sora ei mai mică, Oana, a devenit mămică de două ori, iar Delia este topită după nepoţeii ei.

Citeşte continuarea pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările