"2 cool 4 school" sau creativitate fără bariere

UNAgaleria şi 2020 realizează un workshop în perioada 7-10 iunie, în cadrul căruia sunt invitaţi Kasia Korczak, graphic designer, şi Tristan Manco, autor de cărţi de graffiti şi graphic

UNAgaleria şi 2020 realizează un workshop în perioada 7-10 iunie, în cadrul căruia sunt invitaţi Kasia Korczak, graphic designer, şi Tristan Manco, autor de cărţi de graffiti şi graphic designer. Cei doi au aceeaşi pasiune pentru design, manifestată atât în proiecte comerciale, cât şi pur artistice. Evenimentul este parte a proiectului "2 cool 4 school", prin care sunt invitate la Bucureşti două personalităţi internaţionale ale industriilor creative pentru discuţii cu publicul. Scopul manifestării este să încurajeze creativitatea în orice formă a ei. Kasia Korczak a expus la Design Museum şi Barbican Gallery, Londra şi Casco, Utrecht. În 2004, a înfiinţat "Korczak şi fiicele", studio care produce lucrări de modă, design şi artă cu o atitudine polemică particulară. Tristan Manco trăieşte şi lucrează în Bristol, unde în 2002 a înfiinţat Tijuana Design, de care s-a despărţit în 2006 pentru a continua freelance.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările