Raed Arafat: „Ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a fi profesor universitar trebuie să ai doctorat“

Raed
 Arafat: „Ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a fi 
profesor universitar trebuie să ai doctorat“

Raed Arafat: „Ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a fi profesor universitar trebuie sa ai doctorat“

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat ieri seară, la evenimentul „Gala Elitelor Medicale Transilvane“, că nu ar trebui sa fie necesară diploma de doctorat pentru a putea preda în învăţământul universitar.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Este momentul să recunoaştem aspectele care trebuie să fie într-adevar de calitate şi aspectele care sunt impuse (...). Convingeţi ministrul Educaţiei să termine cu prostia ca pentru a preda trebuie să ai doctorat. Eu sunt fără doctorat şi am multe de transmis“, a declarat Arafat, potrivit ziare.com.

Sunt cadre didactice aici. Nu trebuie să ai doctorat ca să predai. Să-mi explice cineva de ce trebuie să ai doctorat ca să predai! Sunt mulţi oameni care n-au şi care pot să transmită mult generaţiilor care urmează. Şi trebuie să ne uităm la calitate, nu la hârtie şi la prostia pe care au impus-o unii fără absolut niciun motiv", a mai spus şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările