Profesoară de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Capitală, înregistrată în timp ce îşi umileşte studenţii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Madalina Adam, profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, a fost suspendata din functie dupa ce a ajuns virala pe internet FOTO Inquam Photos / George Calin (Arhivă)
Doctorul Madalina Adam, profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, a fost suspendata din functie dupa ce a ajuns virala pe internet FOTO Inquam Photos / George Calin (Arhivă)

O profesoară de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila" din Bucureşti a fost suspendată din funcţie după ce a ajuns înregistrată în timp ce îşi umilea studenţii.

Înregistrarea cu doctorul Mădălina Adam a ajuns şi în atenţia conducerii universităţii, care a dispus ca o comisie să analizeze activitatea didactică a dascălului, a declarat pentru Edupedu.ro rectorul UMF Carol Davila, Viorel Jinga. 

În videoclipul postat pe Youtube şi ajuns viral pe reţelele de socializare, profesoara este auzită cum îşi umileşte studenţii prezenţi online la cursuri numindu-i „proşti” şi „răi”

Practic, la jumătatea unei ore a renunţat să mai predea, prezentându-le studenţilor un webinar organizat de Institutul Victor Babeş. În timp ce pe fundal se auzea tot cadrul didactic, care vorbea cu sine însăşi la persoana a treia.

La un moment dat, bobocii i-au comunicat profesoarei ca nu aud nimic.

„Pentru că mi-am luat doctoratul la o vârstă foarte tânără şi cu mari eforturi vă pretind din acest moment celor două grupe, sau cel puţin celor care nu vor să se înjosească, să mă numiţi doamna doctor Mădălina Adam. Vreau să aud dacă s-a reţinut. Stai puţin ca ăştia sunt foarte proşti sau foarte răi”, se aude la începutul înregistrării.

Apoi, când o studentă o numeşte „doamna doctor Mădălina Adam”, profesoara cere să fie numită „doamna doctor Adam”.

„Sunt de două ori doctor şi nu stau să îmi înşir toate prenumele cu voi!”, spune medicul pe un ton umilitor.

Disperaţi de comportamentul profesoarei mai mulţi studenţi din anul I au făcut şi o plângere pe care au transmis-o Rectoratului Universităţii de Medicină ”Carol Davila”, a declarat Doina Pleşca, director al departamentului de pediatrie în cadrul Universităţii, care a comentat incidentul:

„Din păcate, eu şi ceilalţi colegi ai mei asistăm la un eveniment nefericit care s-a întâmplat. Este foarte important, de asemenea, să vă subliniez ca activitatea doamnei doctor a fost suspendată. (...) Eu, cadru didactic, în cadrul UMF Carol Davila, consider ca acest eveniment este de nedorit să se mai repete. Este singular şi, în numele colegilor mei, ne cerem scuze pentru acest incident”, a precizat aceasta, potrivit B1 TV.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite