Conspiraţii la catedră: O profesoară de la ASE, înregistrată când le spune studenţilor că „moldovenii au vrut să o otrăvească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O profesoară de la ASE susţine că moldovenii au vrut să o otrăvească Foto: ase.ro
O profesoară de la ASE susţine că moldovenii au vrut să o otrăvească Foto: ase.ro

O profesoară, care se prezintă ca fiind de la Academia de Studii Economice din Bucureşti, a devenit celebră după ce le-a spus studenţilor la cursuri că „moldovenii au vrut să o otrăvească”.

Profesoara acuză o studentă moldoveancă din ASE că i-ar fi intrat în casă şi i-a furat nişte cursuri şi probe şi i-a pus otravă în congelator.

În discuţia cu studenţii, când aceştia spun că nu cred cele relatate, dascălul îşi continuă declaraţiile, cu alte astfel de informaţii:

Profesoara: Păi nu crezi, dar eu am probe, dragule, eu nu vorbesc aiurea.

Student: Păi şi Poliţia doamnă, Poliţia nu a făcut nimic?

Alt student: E în mână în mână Poliţia cu ei.

Profesoara: Polliţia îi păzeşte pe ei. Păi da ce aveţi impresia că glumesc?

Student: Mi se pare SF, aşa, nu ştiu.

Profesoara: Păi da, SF, uite asta fac SF, moldovencele.

Student: Păi doamnă, dar moldovencele, şi băieţii, sau doar fetele?

Profesoara: Păi sunt şi moldoveni şi moldovence. Sunt organizaţi. Ce nu ştiţi că ASE-ul are securist?

Student. Ştiam, dar nu credeam lucrul acest, acuma cred, dacă aţi spus dumneavoastră.

Ulterior continuă cu acuzaţii la adresa moldovenilor şi poliţiei. Întrebată de studenţi ce ar putea avea studenţii moldoveni cu ea, femeia face acuzaţii şi mai surprinzătoare:

„ Păi nu ţi-am spus dragul meu că mi-au trecut  numele meu pe 2500 de diplome false, printre care are şi ASE-ul diplome false. Diplomele alea au fost legalizate de Tribunalul Bucureşti” afirmă profesoara.

Video integral:

De altfel recent o altă profesoară  de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila" din Bucureşti a fost suspendată din funcţie după ce a ajuns înregistrată în timp ce îşi umilea studenţii. În videoclipul postat pe Youtube şi ajuns viral pe reţelele de socializare, profesoara este auzită cum îşi umileşte studenţii prezenţi online la cursuri numindu-i „proşti” şi „răi”şi vorbind despe ea la persoana a treia. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite