Joburi part-time pentru studenţi

Joburi part-time pentru studenţi

Vânzător. Bsb Fashion SA caută patru vânzători pentru magazinele de îmbrăcăminte din Bucureşti, Constanţa, Iaşi şi Ploieşti. Cerinţe: experienţă în industria modei şi în vânzări, cunoştinţe de limbă engleză, ţinută agreabilă. Puteţi să trimiteţi CV-ul până pe 5 august pe site-ul www.ejobs.ro.

Diploma de Bucureşti, căutată pe piaţă

Diploma de Bucureşti, căutată pe piaţă

Reprezentanţii celei mai mari universităţi din Capitală spun că diploma de Bucureşti  contează foarte mult în faţa angajatorului: „Gradul de inserţie pe piaţa forţei de muncă într-un interval de şase luni de la absolvire este cuprins între 65% şi 85% dintre studenţi”, spun reprezentanţii Universităţii.

Burse: Educaţie civică în Germania

Burse: Educaţie civică în Germania

Centrala Federală pentru Educaţie Politică din Germania şi Fundaţia „Robert Bosch“ oferă 16 burse pentru tinerii care provin din Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia şi Ungaria, activi în domeniul educaţiei civice şi politice.

Interzis fără meditaţii la Arhitectură

Interzis fără meditaţii la Arhitectură

Tinerii care vor să devină arhitecţi trebuie să se pregătească din timp pentru proba practică a admiterii la o facultate de specialitate. Candidaţii de la liceele teoretice nu au şanse mari la admitere fără să ia ore în plus, în timp ce absolvenţii liceelor de artă se laudă că pot înţelege mai uşor cerinţele.

Joburi part-time pentru studenţi

Joburi part-time pentru studenţi

Personal servicii. Restaurantul “Avangarde” din staţiunea Neptun-Olimp caută bucătar cu experienţă de minimum 3 ani, ospătar, barman, ajutor de bucătar şi spălător vase. Se oferă salariu motivant corelat cu performanţele obţinute, masă şi cazare. Puteţi trimite CV-ul pe www.bestjobs.ro.

Joburi part-time pentru studenţi

Joburi part-time pentru studenţi

Colaborator. SC Re Collection cu activitate în gestiunea datelor şi a creditelor caută 15 colaboratori în Timişoara şi 10 în Cluj-Napoca. Cerinţe: limbă italiană, cunoştinţe PC, studii medii. Poţi trimite CV-ul la recrutare@fastcollection.ro.

Săptămâna aceasta Preşedintele României a luat o poziţie publică fermă împotriva proiectului de Ordonanţă de Urgenţă care ar abroga legea cercetării avertizând „că cercetarea din România riscă să regreseze la nivelul anilor ’90”. Salutăm poziţia Preşedintelui, cu toate că am aşteptat astfel de poziţii şi anterior!

acum 2 luni · comentarii (3)

Până se hotărăsc mai marii din politică care va fi al 4-lea ministru al cercetării în mai puţin de 2 ani ne-am gândit să vă povestim un pic despre cele 2,6 miliarde de lei contractate deja prin Programul Operaţional „Competitivitate” (POC) - Axa prioritară 1 (adică Cercetare) şi miliardele ce vor urma.

acum 21 zile · comentarii (1)

România are 1.636 infrastructuri de cercetare, ce includ 22.625 echipamente, conform site-ului guvernamental (în 24 iulie, a.c.) Nu ştie nimeni care este gradul de utilizare al acestora, rezultatele pe care le-au produs, care sunt cercetătorii performanţi ce le operează şi care dintre ei taie frunză la câini folosind un microtom, de exemplu.

acum 3 luni · comentarii (1)

Lista drepturilor studenţeşti ce sunt încălcate în Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, cele 4 mari universităţi „persecutate politic“.

acum 5 luni · comentarii (3)

Deşi România este o ţară care nu mai are flotă maritimă, marinarii civili români sunt răspândiţi pe toate meridianele lumii. Educaţia profesională a acestora se bazează pe instituţiile de învăţământ existente în ţară. Vă propun un interviu cu rectorul Universităţii Maritime din Constanţa, Cornel Panait, instituţie înfiinţată în zorii libertăţii post-comuniste.

acum 5 luni · comentarii (1)

Îndată după Sărbătorile de Paşte, Ministerul Educaţiei Naţionale şi-a făcut publică decizia referitoare la modul, nu şi la principiile în conformitate cu care vor fi alocate locurile bugetate din învăţământul superior din România. Locuri aferente tuturor ciclurilor de studii - Licenţă; Masterat, Doctorat­ - şi pe care vor concura cei care îşi vor începe studenţia la data de 1 octombrie 2018.

acum 6 luni · comentarii (8)

Dacă un angajator ar ajunge faţă în faţă cu un student sau tânăr absolvent cu stil, cu eleganţă, rafinament, care stăpâneşte bine arta conversaţiei inteligente, cu o exprimare elevată şi expresivă, care ştie bine gramatică şi subtilităţile limbilor străine, care ştie să zâmbească, care miroase frumos,

acum 7 luni · comentarii (22)

Un rector, unul dintre aceia care şi-a depăşit grotesc competenţele, mai mult, a încălcat grav legea subordonând instituţia pe care prin cine ştie ce întâmplare şi jocuri a ajuns să o conducă subordonării politice, târând-o totodată într-o nemeritată mizerie, şi a făcut asta susţinând candidatura d-lui Valentin Popa-Pamblică la postul de ministru al Educaţiei, recidivează.

acum 9 luni · comentarii (10)

Un an nou, poate primul an pentru unii dintre voi. Faceţi parte dintre cei aleşi, aveţi o şansă pe care mulţi alţi tineri nu o au – în România şi în lume. La nivel global, faceţi parte dintre cei 1% care au (vor avea) studii superioare. Pentru că facem parte din „global village“ numit Pământ, avem fiecare dintre noi o responsabilitate asociată acestei poziţii privilegiate.

acum 1 an · comentarii (6)

Săptămâna trecută, marţi, exact în ziua în care iresponsabilii şi analfabeţii politic lideri ai PSD erau gata-gata să joace ceardaş pe trecutul României doar spre a le face pe plac liderilor UDMR cu scopul de a-i convinge să le dea votul care să le permită perpetuarea la guvernare, din Germania, ţara care reprezintă motorul Uniunii Europene, preşedintele Klaus Iohannis s-a pronunţat ferm împotriva autonomiei pe criterii etnice.

acum 1 an · comentarii (41)

Atunci când eşti mic, toată lumea te întreabă ce îţi doreşti să devii când o să fii mare, iar tu răspunzi inocent ce îţi trece prin minte în momentul respectiv. Poate chiar crezi, pentru o secundă, că exact asta o să se întâmple. Apoi, când creşti, ai alte idealuri, dezvolţi pasiuni şi descoperi lucruri care te atrag şi îţi plac cu adevărat. Începi să-ţi conturezi personalitatea şi te gândeşti serios la ce ai vrea să faci în viitor.

acum 1 an · comentarii (0)

Ţi-ai dorit vreodată să părăseşti zona de confort şi să te laşi purtat pe aripile unui drum nou, atipic, care să te provoace spiritual şi intelectual? Dacă da, atunci e momentul să te pui pe căutat, să aduni informaţii şi să găseşti calea prin care să aduni într-un bagaj de cală o mulţime de experienţe noi.

acum 1 an · comentarii (6)
Postari Recente