Forumul Naţional al Studenţilor la Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale va avea loc în perioada 23-26 noiembrie. Până când te poţi înscrie

Forumul Naţional al Studenţilor la Ştiinţe Politice 
şi Relaţii Internaţionale va avea loc în perioada 23-26 noiembrie. Până când te poţi înscrie

Forumul Naţional al Studenţilor la Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale va avea loc în perioada 23-26 noiembrie. FOTO: Facebook „Forumul Naţional al Studenţilor la Ştiinţe Politice&Relaţii Internaţionale“

Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) organizează în perioada 23-26 noiembrie cea de-a treia ediţie a Forumului Naţional al Studenţilor la Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (FNSSPRI). Evenimentul îşi propune să reunească 60 de studenţi şi studente la ştiinţe politice şi relaţii internaţionale de la facultăţile de profil din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intitulată „euROpa 100”, ediţia din acest an se desfăşoară în pragul unui moment cu o dublă semnificaţie istorică: 100 de ani de la formarea statului unitar modern român, şi comemorarea a 100 de ani de la sfârşitul Marelui Război. În acest context, participanţii vor avea ocazia să discute împreună cu politicieni, academicieni şi experţi în domeniu despre evoluţiile sociale şi politice din ultimii 100 de ani.

Pe de altă parte, 2017 este anul în care se împlinesc 10 ani de la aderarea României la UE,  ocazie cu care vom discuta despre procesul de integrare şi ce a însemnat acesta pentru ţara noastră.

Principalul obiectiv al FNSSPRI este acela de a asigura un spaţiu în care viitorii absolvenţi să aibă ocazia de a socializa, de a problematiza evenimentele curente într-un mediu formal şi de a crea, pe viitor, o comunitate care să poată contribui la dezvoltarea mediului politic românesc.


Studenţii şi studentele care doresc se vor putea înscrie până pe data de 9 noiembrie la următorul link: https://fnsspri.ro/inscrie-te  .

Mai multe informaţii găsiţi pe :https://fnsspri.ro/https://www.facebook.com/FNSSPRI/
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările