Academia de Studii Economice din Bucureşti ocupă locul al treilea în topul universităţilor din România realizat de uniRank

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ASE ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE

Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE) se situează pe locul al treilea între cele 78 de universităţi româneşti, incluse în cel mai recent clasament internaţional realizat de uniRank, dat publicităţii în data de 17 martie a.c. Toate universităţile membre ale Consorţiului Universitaria sunt prezente pe poziţii de top în ediţia recent apărută.

uniRank University Ranking analizează peste 13600 de instituţii de învăţământ superior recunoscute oficial din peste 200 de ţări. Criteriul care stă la baza acestui clasament îl constituie calitatea prezenţei şi nivelul de popularitate al website-urilor universitare, având drept repere traficul pe site, gradul de încredere/autoritate şi calitatea link-urilor prezenţei instituţionale web.

Acest ranking este util în monitorizarea şi optimizarea calităţii prezenţei online la nivel instituţional, precum şi potenţialilor studenţi şi cadre didactice din străinătate, pentru a percepe mai corect popularitatea şi credibilitatea unei instituţii de învăţământ superior.

uniRank are la bază un algoritm care include informaţii despre website-ul instituţional, extrase din 5 surse diferite de informaţii: • Moz Domain Authority • Alexa Global Rank • SimilarWeb Global Rank • Majestic Referring Domains • Majestic Trust Flow

Clasamentul poate fi consultat aici.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite