Secţiune în parteneriat cu Educativa

Echipa masculină de fotbal a Universităţii Harvard a fost suspendată din campionat după ce jucătorii au făcut comentarii sexuale cu privire la omoloagele lor

Echipa masculină de fotbal a Universităţii Harvard a fost suspendată din campionat după ce jucătorii au făcut comentarii sexuale cu privire la omoloagele lor

Jucătorii echipei de fotbal a Universităţii şi-au catalogat colegele în funcţie de atractivitate

Echipa masculină de fotbal a Universităţii Harvard a fost suspendată din Liga colegiilor din Nordul Statelor Unite după ce jucătorii au realizat un top al celor mai atractive jucătoare din echipa feminină, făcând comentarii de natură sexuală, arată BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui document descoperit de ziarul studenţilor de la Harvard, jucătorii din echipa masculină de fotbal îşi transmiteau unul altuia poze cu omoloagele lor, cotându-le atractivitatea de la 1 la 10 argumentând deciziile lor. De asemenea, aceştia notau şi ce poziţie sexuală credeau ei că preferă femeile în cauză.
 
Conducerea Universităţii a catalogat comportamentul ca fiind îngrozitor şi a suspendat echipa, care se află în acest moment pe primul loc în Ivy League.
 
Decizia de a anula sezonul este serioasă, dar ţinând cont de circumstanţe este o consecinţă care reflectă opinia Universităţii faţă de comportamentul echipei. Un astfel de comportament nu are ce căuta la Harvard, unde respectul mutual este o valoare de bază a comunităţii”, a spus Drew Faust. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: