VIDEO Elevii unei şcoli din Capitală au cerut demisia unei profesoare printr-un protest: „Spune că ea este Regina şi noi suntem sclavii ei“

VIDEO Elevii unei şcoli din Capitală au cerut demisia unei profesoare printr-un protest: „Spune că ea este Regina şi noi suntem sclavii ei“

FOTO: Captură Video

Mai mulţi elevi de la şcoala Sfântul Andrei din cartierul bucureştean Drumul Taberei au protestat la prânz faţă de profesoara Mihaela Cioc. Aceştia, alături de părinţi, i-au cerut demisia, acuzând limbajul agresiv al cadrului didactic, dar şi faptul că acordă note haotic, fără a ţine seama de cunoştinţele elevilor.

Mihaela Cioc predă Educaţie tehnologică, iar părinţii au făcut deja o petiţie către conducerea şcolii pentru a rezolva cazul. 

Spune că ea este Regina şi noi suntem sclavii ei, s-au plâns elevii

Acesta nu este primul protest al elevilor împotriva profesoarei Mihaela Cioc, iar Inspectoratul Şcolar cunoaşte situaţia, scrie Radio România Actualităţi pe pagina de Facebook.

„La mine a ţipat pentru că nu am apucat să scriu titlul. Mi-a luat caietul şi a spus că sunt surdă şi nu aud deşi stau în prima bancă“, a spus una dintre eleve.  

„Vorbeşte agresiv, cu «fă», cu «bă», şi dacă nu ştim un cuvânt ne dă doi, trebuie să învăţăm papagaliceşte“, este nemulţumirea altei eleve. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: