Valentina Ştefania Duminică este noul secretar de stat pentru învăţământul preuniversitar

Valentina
Ştefania Duminică este noul secretar de stat pentru învăţământul preuniversitar

Fostul secretar de stat, Stelian Fedorca, a fost eliberat din funcţie la începutul lunii martie   FOTO: Arhiva Adevărul

Valentina Ştefania Duminică este noul secretar de stat pentru învăţământul preuniversitar, a anunţat, marţi, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia premierului privind numirea profesoarei Vasilicăi Ştefania Duminică în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Fostul secretar de stat, Stelian Fedorca, a fost eliberat din funcţie la începutul lunii martie, fiindcă a fost găsit în incompatibilitate din septembrie 2007, potrivit unui raport al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).

El a ocupat funcţiile de director-consilier în Ministerul Educaţiei şi apoi secretar de stat în Ministerul Educaţiei, simultan cu cea de director al Colegiului "Mihai Eminescu. Fedorca a fost secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar din 16 mai 2012 până pe 7 martie 2013.

După eliberarea din funcţie, Fedorca a anunţat că va continua demersurile de contestare a raportului ANI prin care a fost găsit a fi incompatibil, considerând că acesta este "lipsit de profesionalism şi denotă rea-credinţă".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările