Universitatea Politehnică oferă cursuri gratuite pentru elevii de clasa a XII-a. La ce materii se fac pregătiri

Universitatea Politehnică oferă cursuri gratuite pentru elevii de clasa a XII-a. La ce materii se fac pregătiri

FOTO: Adevărul

Universitatea Politehnică din Bucureşti (UPB) oferă şi anul acesta cursuri gratuite la Matematică, Fizică, Chimie şi Economie, în perioada până pe 20 iulie, elevilor de clasa a XII-a care vor susţine examenul de Bacalaureat în această vară şi vor să urmeze una din facultăţile instituţiei de învăţământ superior.

Este vorba de peste 200 de ore de meditaţii gratuite, potrivit unui comunicat de presă al UPB. 

 
Când au loc cursurile de pregătire
 
Cursurile de pregătire au loc în fiecare sâmbătă, în perioada până pe data de 20 iulie 2019, între orele 9:00 şi 13:00.
 
„Universitatea Politehnică din Bucuresti este prima instituţie de învăţământ superior din România care a demarat un astfel de program educaţional de pregătire pentru viitorii studenţi”, se arată în comunicat. 
 
Ce facilităţi sunt disponibile pentru elevi
 
„Universitatea noastră pune la dispoziţia elevilor de liceu cursuri gratuite la Matematică, Fizică, Chimie şi Economie, materii la care se şi susţin probe scrise pentru examenul de admitere, posibilitatea de a participa la un examen de simulare, dar şi cazare gratuită în perioada probelor de concurs”, a declarat rectorul Universităţii Politehnică, Mihnea Costoiu, citat în comunicatul de presă.
 
Programul complet al cursurilor de pregătire poate fi accesat aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: