Se caută profesori pentru Şcoala Europeană de la Bruxelles, posturi cu salarii de peste 4.000 de euro

Se caută profesori pentru Şcoala Europeană de la Bruxelles, posturi cu salarii de peste 4.000 de euro

Posturile au fost scoase la concurs de Ministerul Educaţiei

Ministerul Educaţiei organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi la Şcoala Europeană de la Bruxelles, iar candidaţii se pot înscrie până pe 14 mai 2021, prin depunerea dosarelor la registratura intituţiei. Salariile pentru astfel de posturi sunt între 4.000 şi 6.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul concursului este greu vizibil pe site-ul Ministerului, nefiind publicat nici la comunicate, nici în secţiunea „Noutăţi”, ci pe pagina specifică „Şcolile europene”, fără a apărea şi pe prima pagină a site-ului oficial guvernamental edu.ro. Anunţul cu condiţiile de concurs şi bibliografia au fost publicate aici pe 23 aprilie 2021, potrivit menţiunii de pe edu.ro, iar „dosarele de înscriere, inclusiv cele transmise prin poştă, care nu sunt înregistrate la registratura ministerului până în ziua de 14 mai 2021, inclusiv, ora 14.00, nu pot intra în concurs”, arată edupedu.ro.
 
Cele 3 posturi scoase la concurs sunt de Matematică cu predare în limba engleză, Chimie-fizică/Ştiinţe integrate cu predare în română şi germană, franceză sau engleză şi Consilier educativ („Advisor” – poziţie specifică şcolilor europene) pentru care este nevoie de cunoaşterea limbilor română, engleză şi franceză.
 

Calendarul concursului

 
Calendarul de organizare a concursului prevede că rezultatele verificării administrative a dosarelor de înscriere şi ale evaluării activităţii profesionale sunt afişate pe 17 mai 2021, exclusiv la sediul Ministerului Educaţiei. Şi planificarea interviului, pentru cei care trec de evaluarea dosarelor, este anunţată tot pentru 17 mai.
 
Pe 18 mai 2021, candidaţii vor susţine o probă-interviu. În aceeaşi zi sunt planificate „afişarea la sediul Ministerului Educaţiei a rezultatelor obţinute la interviu” şi „afişarea la sediu a planificării probei scrise”.
Proba scrisă şi afişarea rezultatelor vor fi pe 19-20 mai 2021. Contestaţiile se depun pe 21 mai 2021 la Registratura Ministerului, „în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor”. În fine, rezultatele finale vor fi anunţate tot exclusiv la sediul Ministerului Educaţiei, pe 24 mai 2021.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările