Rezolvarea subiectelor la Matematică BAC 2020. Profesorii arată cum puteau lua absolvenţii de liceu nota 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto andreea vilcovschi
Foto andreea vilcovschi

La profilul Matematică-Informatică subiectele din acest an de la Bacalaureat au fost revoltător de simple şi foarte asemănătoare cu modelele de antrenament, susţine un dascăl de la Colegiul Mihai Viteazul din Capitală. „Foarte mulţi elevi vor lua note de 10. Umblăm după voturi. Nu se poate aşa ceva!”, a apreciat profesorul Daniel Petriceanu care susţine că la profilul Ştiinţe nivelul de dificulate a fost asemănător cu cel de la Mate-Info.

Profesori de Matematică au rezolvat subiectele primite la BAC de absolvenţii de liceu care au terminat profilul Mate-Info, Ştiinţele Naturii sau Tehnologie.

Este vorba despre profesoara de matematică Oana Leaută, doctor în matematică, cadru didactic la Liceul teoretic ”Al.I.Cuza” din Bucureşti. Cadrul didactic a apreciat că subiectele au avut mici capcane, dar că un elev care a învăţat poate să ia o notă mare. 

Profesorul Daniel Petriceanu, cadru didactic la Colegiul Naţional ”Mihai Viteazul” din Bucureşti, unul dintre liceele de top, a explicat într-un video cum trebuiau rezolvate subiectele la matematică-informatică de către un elev care speră la nota 10. 

Rezolvare BAC Matematică - profil Mate-Info

BAC
BAC2
BAC3

 

Rezolvare BAC Matematică - profil Ştiinţele naturii

bac1
bac2

bac3

Rezolvarea subiectelor la Matematică BAC 2020. Profesorii arată cum puteau lua absolvenţii de liceu nota 10

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite