Remus Pricopie, ministrul Educaţiei: manualele digitale la clasa I, Abecedarul şi Matematica, pe bănci din toamnă

Remus Pricopie, ministrul Educaţiei: manualele digitale la clasa I, Abecedarul şi Matematica, pe bănci din toamnă

Remus Pricopie a anunţat că manualele digitale vor fi pe băncile elevilor din toamnă

Prezent vineri la Bistriţa, la alegerea conducerii judeţene a PSD, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a vorbit despre manualele digitale, anunţând faptul că cel mai probabil în toamnă elevii vor beneficia de Abecedarul şi Matematica pentru clasa I în format electronic.

După ce la finalul lunii martie, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie a anunţat că până în toamnă va fi pusă la punct platforma dedicată manualelor digitale, acesta a susţinut în cadrul  întâlnirii de vineri de la Bistriţa că elevii vor avea Abecedar şi Matematică digitale.

În această toamnă Abecedarul şi Matematica se vor regăsi pe băncile elevilor în format clasic, dar va fi şi o variantă digitală, a precizat Remus Pricopie.

Primul manual digital realizat în România şi aprobat de către Ministerul Educaţiei, „Lecţia verde - creează-ţi mediul!” se adresează elevilor din clasele III-VII şi a fost lansat în luna martie de către reprezentanţii ministerului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările