Program pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale, pentru copiii supradotaţi

Program pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale, pentru copiii supradotaţi

Cercetări recente evidenţiază faptul că inteligenţa emoţională este mai importantă decât abilităţile intelectuale sau tehnice

Centrul Gifted Education organizează, între 1 şi 2 noiembrie 2014, Programul Porţilor Deschise, prin care invită copii supradotaţi să-şi înţeleagă, să-şi descopere şi să-şi gestioneze mai bine propriile emoţii prin jocuri si relaţionare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În contextul în care sistemele de educaţie pun accent exclusiv pe dezvoltarea inteligenţei intelectuale, Centrul Gifted Education, o şcoală din România pentru copiii şi adolescenţii supradotaţi, a lansat un program pentru aceştia care să-i ajute să îşi dezvolte armonios inteligenţa emoţională. 

Programul vine în întâmpinarea tinerilor supradotaţi, în contextul în care cercetări recente evidenţiază faptul că inteligenţa emoţională este mai importantă decât abilităţile intelectuale sau tehnice pe care copiii le dobândesc în decursul anilor. 

Programul se adresează copiilor supradotaţi din România cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. Pentru a se califica, copiii sunt invitaţi să participe la Selecţia Finală sau la testarea internaţională a inteligenţei, până la data de 25 septembrie.


REGULAMENT ŞCOLAR Elevii nu au voie cu telefonul mobil la ore. Ţigările, alcoolul şi tutunul, interzise la şcoală

7 întrebări pe care dascălii ar trebui să le pună părinţilor înainte să înceapă şcoala

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: