Paula vrea să ajungă ca idolul ei

Paula vrea să ajungă ca idolul ei

Paula Teodorescu vrea să ajungă ca Hannah Montana

Paula Teodorescu are 11 ani şi este elevă în clasa a IV-a, la Şcoala Generală nr. 19 din Braşov. Este mare fan Hannah Montana, interpretată de Miley Cyrus, şi nu ratează niciun episod al serialului în care joacă idolul ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paula a învăţat pe dinafară toate melodiile vedetei şi le fredonează de câte ori are ocazia. Face dans de performanţă, astfel că nu i-a fost deloc greu să înveţe şi mişcările idolului ei.

„Vreau să ajung şi eu celebră ca ea. Este o actriţă foarte bună şi este preferata mea", a spus Paula Teodorescu. Şi cum orice fan care se respectă trebuie să aibă un „look" cât mai asemănător idolului, dorinţa cea mai mare a Paulei a fost să aibă o geantă exact ca a vedetei. Eleva a fost extrem de încântată când a primit-o de Crăciun şi o poartă cu ea peste tot.

Sfaturi pentru părinţi...

Dacă aveţi programul foarte încărcat, este de preferat să vă lăsaţi copilul în grija unui adult de care să se simtă apropiat, în caz contrar există riscul ca cel mic să aibă sentimentul că a fost abandonat.

Copiii se concentrează mult mai bine să-şi facă temele atunci când sunt supravegheaţi de o persoană specializată, care are răbdare să le explice orice problemă, pe înţelesul lor.

Dacă aveţi de ales între o bonă şi un after-school, gândiţi-vă că cei mici au nevoie să se joace cu copii de vârsta lor, astfel încât să simtă mai puţin lipsa dumneavoastră, atunci când sunteţi plecaţi la
serviciu.

Verificaţi temele copiilor chiar dacă aceştia le-au făcut cu pedagogii de la after-school. Responsabilitatea nu este numai a şcolii. Astfel veţi fi la curent cu ceea ce învaţă copiii dumneavoastră.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: